top of page
Search
  • Writer's pictureWood Line Bg

Шкафове за хол

Обикаляйки из мебелните магазини, обикновеният потребител има възможността да се нагледа на многообразие от мебели, отличаващи се със специфичен дизайн, функционалност, цветови решения и размери. Ала понякога, въпреки огромното море от мебелни предложения, пак се случва така, че да не можете да се спрете на нещо конкретно.


И донякъде това е съвсем нормално. В днешно време виждаме какви ли не привидно супер креативни мебели, но стане ли дума за практичност и функционалност, ставаме леко черногледи.


Пример за мебели, които често създават главоболия на домакинствата, било то поради избора на подходящ размер, дизайн или цена, са секциите, гардеробите, спалните гарнитури и като цяло масивните мебели.


Причината за това вероятно се крие във факта, че тези мебели са доста масивни, в повечето случаи, което налага отделяне на повече внимание при закупуване.

Разбира се, ако се колебаете за размера на дадена мебел, винаги можете да се обърнете за съдействие към служителите в дадената локация.


снимка на шкаф за хол от масив
Шкафове от масивно дърво

А за онези сред Вас, които предпочитат да заложат на индивидуалността си, създавайки домашния си уют чрез прекрасни, здрави и функционални мебели, предлагаме ръчна, персонализирана изработка на мебели като холни маси, шкафове за хол, масивни мебели за всекидневна и т.н.


Единственото, което се изисква от Вас е да споделите предпочитанията си откъм дизайн, материал на изработка, функционалност и срок на изпълнение. Ние като професионалисти ще се съобразим с всяко Ваше желание, като Ви насочим към конкретни дизайни, които смятаме, че ще паснат на Вашия характер и вкус.


Ръчна изработка на шкафове за хол


Преди да се стигне до този момент е важно да се уточнят още няколко важни неща, като приложението на този нов шкаф за всекидневна. Имайте предвид, че в немалко случаи домакинствата променят изцяло приложението на избраната мебел. Например, често холните шкафове с течение на времето могат да се трансформират в удобна поставка за телевизор, ракла, пълна с всякакви непотребни вещи и така нататък.



Ето защо е препоръчително да споделите всички Ваши идеи и планове за приложението на дадената мебел преди тя да бъде разработена за Вас. Това е важно условие, което ще позволи на фирмата-изпълнител да изработи така мебелите, че да отговарят максимално на нуждите Ви.


Например, ако искате да се сдобиете с нов шкаф за всекидневната, например, от масивно дърво като дъб, бук или череша, е добре да упоменете какво точно смятате да съхранявате в отделенията му. Така, фирмата-изпълнител ще може да начертае така мебелите, че да Ви вършат максимално добра работа без това да се отразява негативно върху външния им вид.


Ако пък от друга страна искате да ползвате холния шкаф за съхранение на изискани прибори за гости, както е в най-честия случай, тогава за Вас можем да начертаем изключително интересни, красиви дизайни и форми на рафтовете като запазим оригиналния и елегантен вид на шкафовете. Подобрения и добавки също могат да се правят, като например остъкляване на някои елементи, изработка на красиви линии по дървената повърхност и прочее.


Всичко това може да се постигне, когато проектът е поверен в ръцете на специалисти като тези в екипа на WoodLine BG.


89 views0 comments
bottom of page